Pakkaus- ja arkitusalan osaajia tarvitaan

Pyroll perheyhtiönä elää ja muuttuu asiakkaiden ja toimintaympäristön mukana. Uusia tehtäviä syntyy, vanhoja tehtäviä jää pois, joku jää eläkkeelle, joku lähtee kokeilemaan kannuksiaan muualle, uusia pelinrakentajia tarvitaan jatkuvasti.

Suurin osa henkilöstöstämme on pakkaus- ja arkitusalan ammattilaisia, mutta joskus pelintekijöitä tarvitaan myös toimihenkilötehtäviin yrityksen eri funktioihin. Hyvän työporukan lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi hyvä Pyroll-hengen parissa.

Pyroll on perheyritys, joka työllistää noin 600 ammattilaista Suomessa ja ulkomailla. Jos olet kiinnostunut mahdollisuudesta tulla osaksi Pyrollia, voit jättää meille kohdennetun hakemuksen eri paikkakunnille tai avoimen hakemuksen tuleviin tehtäviin.

Otamme sinuun yhteyttä, kun pelintekijöiden paikat osuvat kohdallesi.

Lähetä hakemus

Pyrollsack Oy Kotka

Pyrollsack Oy on Pyroll-konserniin kuuluva tehdas Kotkassa, jonka liikevaihto on n. 7 milj. euroa ja henkilöstöä n. 35. Pyrollsack Oy valmistaa erilaisia säkkejä asiakkaille kotimaahan ja Suomen lähialueille. Haemme nyt Kotkaan energistä, innovatiivista ja haasteista nauttivaa

Käyttöinsinööriä

Tehtävässäsi vastaat mm. päiväkohtaisen tuotannon läpiviennistä ja henkilöstön riittävyydestä tuotannossa. Toimit työntekijöiden välittömänä esimiehenä, vastaat henkilöstön palkka-asioista ja toimit tehtaan laatuvastaavana.

Edellytämme työkokemusta esimiestyöstä ja tuotannosta, mieluiten pakkauksia valmistavasta teollisuudesta. Sinulla on jonkun verran kunnossapidon tuntemusta. Toivomme sinulla olevan tekninen koulutus (teknikko, ins. tai DI). Tehtävän hoitaminen edellyttää englannin kielen hallintaa, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan mahdollisuuden, kasvavan konsernin itsenäisessä yksikössä, jossa työskentelyäsi ja tuloksiasi arvostetaan. Työtehtävä alkaa heti.

Lisätietoja: Katri Hyppänen +358 50 439 9785

Hakemukset: 25.9.2018 mennessä katri.hyppanen@barona.fi