Rock like
Pyroll.

Innovatiivisuutta, laatua ja luotettavuutta. Tarjoamme asiakkaillemme alan parhaita ratkaisuja, jotka tuottavat tuloksia. Koska meillä kaikilla on Pyroll DNA.

Osaamisemme

Pakkaukset

Pyroll Pakkaukset tarjoaa asiakkaalle kokonaisvaltaista asiakaspalvelua pakkauksen suunnittelusta ja valmistuksesta aina pakkauskoneen valintaan asti. Meiltä saat kaiken pakkauksiin liittyvän palvelun materiaalista riippumatta.

Olemme johtava kotimainen pakkausten valmistaja. Teemme kartonki-, paperi-, muovi- ja alumiinipakkauksia kymmenessä tehtaassamme Suomessa.

Merkittävimpiä tuoteryhmiä ovat kotelot, kääreet, pussit, kassit ja säkit sekä kuumasaumattavat kannet ja ratamuotoiset materiaalit. Valikoimaamme kuuluu lisäksi lukuisa määrä tuotteita toimitusvalmiina varastostamme.

Sopimusjalostus

Pyroll Converting on Euroopan johtava kartongin ja paperin jatkojalostamiseen erikoistunut yritys. Meidän päätavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme, maailman johtaville kartongin ja paperin valmistajille sekä heidän asiakkailleen, lisäarvoa omalla erikoisosaamisellamme ja näin auttamaan heitä menestymään.

Toimintamme kulmakivet ovat vastuullisuus, keskinäinen kunnioitus, jatkuva panostaminen uuteen teknologiaan sekä innovatiivisuus. Keskinäinen kunnioitus niin henkilöstöä, asiakkaita sekä ympäristöä kohtaan on tehnyt meistä halutun kumppanin ja myös työnantajan monille erikoisosaajillemme kaikissa toimipisteissämme ympäri Eurooppaa.

Toimipisteemme sijaitsevat neljässä maassa. Palveluverkostomme on erittäin kattava logistisesti tarjoten monia eri mahdollisuuksia. Sen muoto kuvaa myös hyvin meidän dynaamisuutta, ennakkoluulottomuutta ja vahvuutta – timanttia! Suomen yksiköt sijaitsevat Valkeakoskella ja Siltakylässä. Hollannin yksikkömme sijaitsee Winschotenissa Pohjois-Hollannissa, Puolan yksikkömme on Strykówissa Keski-Puolassa ja Saksan toimipisteemme Baienfurtissa, Etelä-Saksassa.

Vuonna 2018 kokonaiskapasiteettimme ylittää 400 000 tonnia arkituksen ja 50 000 tonnia uudelleenrullauksen osalta. Pyroll Converting työllistää noin 300 alansa timanttista ammattilaista.

Paperitukku

Pyroll Paperitukku on yksi Suomen merkittävimmistä paperitukkureista. Valikoimiimme kuuluu niin taide- ja offsetpainopaperit kuin graafiset kartongit, pakkauskartongit ja pahvit. Tuotteitamme käyttävät kirjapainot, kirjansitojat, pakkausteollisuus ja mainos- ja viestintätoimistot sidosryhmineen.

Tehokas, joustava ja asiakaskokemusta arvostava tiimimme tekee kaikkensa löytääkseen asiakkaalle aina optimaalisen ratkaisun.

Toimitilamme sijaitsevat Tuusulassa, vain vajaan vartin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Sijainti on täydellinen ajatellen jakeluliikennettä maakuntiin ja pääkaupunkiseudulle.

Lähes kaikilla tuotteillamme on käytössä ympäristömerkki tai ympäristösertifikaatti. Kuulumme kansainväliseen paperitukkuketjuaun, Igepa Groupiin. Igepa Group toimii 29 maassa ympäri Eurooppaa.

Kuinka toimimme?

Pyrollilaisuus

Olemme yhtä suurta perhettä – meillä kaikilla on Pyroll DNA. Tiimissä kaikki tietävät paikkansa, hoitavat tonttinsa. Meidän ketju kestää.

Hyvän tekemisen meininki

Meillä tehdään, eikä meinata, mutta ei kulmat kurtussa. Keskitymme hyvän tekemiseen – emme tingi laadusta ja toimimme vastuullisesti, ympäristöä ymmärtäen.

Rento kumppanuus

Meillä ei teititellä. Asiakkaatkin kuuluvat sukuun ja heistä pidetään huoli kuin omista – yhdessä kasvetaan, kehitytään ja menestytään.

Rohkea kasvu

Meillä on kyky olla aikaansaava. Liikumme määrätietoisesti kohden kansainvälisiä haasteita.

Hallitus

Reino Uusitalo

Hallituksen puheenjohtaja

etunimi.sukunimi@pyroll.com

Timo Tiihonen

etunimi.sukunimi@pyroll.com

Aleksi Uusitalo

etunimi.sukunimi@pyroll.com

Irene Isotalo

etunimi.sukunimi@pyroll.com

Eeva Uusitalo

etunimi.sukunimi@pyroll.com

Kaisa Uusitalo

etunimi.sukunimi@pyroll.com

Johtoryhmä

Mikael Svennas

Toimitusjohtaja, Pyroll Pakkaukset
050 384 0326

etunimi.sukunimi@pyroll.com

Ilkka Haitti

Toimitusjohtaja, Pyroll Sopimusjalostus
040 063 9445

etunimi.sukunimi@pyroll.com

Vesa Välimaa

Toimitusjohtaja, Pyroll Paperitukku
040 753 9270

etunimi.sukunimi@pyroll.com

Ismo Huumonen

Talousjohtaja
050 342 7279

etunimi.sukunimi@pyroll.com