Kuukauden painotyö - Maaliskuu

Oy Elfving Ab – Drac-esite

Drac on uusi mopomerkki Suomen markkinoilla. Espanjalaisen valmistajan mainosmateriaalit eivät kuitenkaan miellyttäneet Suomen maahantuojaa Oy Elfving Ab:tä, joten koko mainonnan linja suunniteltiin uudelleen Business Print Oy:n toimesta.

"Sain melko vapaat kädet suunnittelulle, ja tiukka aikataulu saada materiaalit valmiiksi MP-messuille asetti sopivasti painetta. Esite oli saatava vähän reilussa viikossa nollasta painokoneelle ja onneksi oikeille linjoille päästiin heti ensimmäisestä piirrosta alkaen", kertoo Petteri Salmela Business Printistä. Libris luotettavana painotalona ja Maxisilk paperina oli itsestään selvä parivaljakko tällekin työlle.

"Konsepti on hyväksi havaittu ja menestyksekkäästi käytetty mm. saman tilaajan Peugeot skootteri -esitteissä jo useamman vuoden ajan. Lopputulos on aina tyydyttänyt sekä tilaajaa että suunnittelijaa", toteaa Libriksen myyntipäällikkö Harri Nikulainen.

Tämän päivän Libris erottautuu kilpailijoista nopeudella. Siihen on päästy investoimalla uuteen teknologiaan ja sopimalla toimintatapojen muutoksista henkilökunnan kanssa. Painotalo sijaitsee Helsingin Kontulassa ja siellä työskentelee 38 alan ammattilaista.

Asiakas: Oy Elfving Ab
Suunnittelu: Riapu/Business Print Oy
Paino: Libris Oy
Paperi: Maxisilk 170 g/m2
Värillisyys: 4/4 + aihio-offsetlakka kannessa
Sidonta:
Stiftaus