Kuukauden painotyö - Maaliskuu

Finnsementti Oy - Seminaarikutsu ja kuori

Finnsementti Oy on ainoa suomalainen sementinvalmistaja. Yritys täyttää tänä vuonna 100-vuotta ja juhlavuosi näkyy myös kaikissa yrityksen painotuotteissa.

”Maxioffset on luonteva valinta Finnsementin Juhlaseminaarikutsun materiaaliksi. Hyvä ”konstailematon” perusmateriaali aivan kuten suomalainen sementtikin. Valkoinen offsetpaperi välittää menneen ajan kuvamaailmaa, mutta samalla paperi kuitenkin viestii vahvasti tätä päivää ja ympäristöystävällisyyttä”, kuvailee Erwekon asiakkuuspäällikkö Jouni Peltola. ”Asiakkaat innostuvat offsetpaperista raikkaana vaihtoehtona, kun huomaa vain ehdottaa heille vaihtoehtoa.”

Myös kirjekuoressa päädyttiin samaan materiaaliin, koska arvokas sininen foliointi erottuu päällystämättömästä paperista upeasti.

Erweko toteuttaa asiakkaiden markkinointia ja viestintää. Erweko on valtakunnallinen painotalo: toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Rovaniemellä. Yritys panostaa jatkuvaan kehitykseen ja uuteen konekantaan, ja pitkälle kehittyneen automatiikan ansiosta voimme tehdä tämän taloudellisesti.

Asiakas: Finnsementti Oy, Espoo
Suunnittelu: Visuaalinen Pinta Oy, Helsinki
Paino: Erweko Oy, Helsinki
Paperi: Kutsu: Maxioffset 250 g/m2, kuori: Maxioffset 120 g/m2
Painatus: Kutsu: Offset, 4/4-väriä, kuori: foliointi