Kuukauden painotyö - Helmikuu

Planmeca Oy - Dental units -esite

Planmeca Group on suomalainen terveydenhoitoalalla toimiva yritys, ja sen palveluksessa on noin 2 650 henkilöä eri puolilla maailmaa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Planmeca Oy suunnittelee ja valmistaa korkean teknologian hammaslääketieteen laitteita, ja on alallaan maailman kolmanneksi suurin laitevalmistaja. Planmecan laaja valikoima on koottu 64-sivuiseen Dental Units –esitteeseen.

"Vaihdoimme esitteidemme paperilaadun reilu vuosi sitten. Koska esitteidemme sivumäärät kasvavat jatkuvasti, halusimme ohentaa paperia aikaisemmasta, joka oli 170 g/m2. Samoin halusimme muuttaa silloin käyttämämme silk-paperin mahdollisimman kiiltäväksi. Libriksen Harri Nikulainen toimitti meille malleja useista vastaavanlaisista taidepainopapereista. Maxigloss erottui jo silmämääräisesti joukon kiiltävimpänä. Ja koska opasiteettiarvot olivat niin hyvät, uskalsimme pudottaa esitteiden sisäsivujen grammapainon 150 g/m2. Vientiyrityksenä meitä ilahdutti sekin, että juuri 150 g/m2 Maxigloss tehdään Suomessa. Olemme oikein tyytyväisiä Maxigloss-asiakkaita.", kertoo Planmeca Oy:n Senior DTP Designer Hanna Ylijärvi.

Libris Oy on graafisen viestinnän palveluyritys, joka valmistaa painotuotteita ja tarjoaa painotöiden hallintaan liittyviä palveluja. Tämän lisäksi Libris on erikoistunut markkinoinnin monikanavaratkaisuihin ja niillä saavutettujen tulosten reaaliaikaiseen seurantaan. Helsingissä sijaitseva Libris on perustettu vuonna 1928 ja siellä työskentelee 53 alan ammattilaista. Libris on yksityinen perheyritys.

Asiakas: Planmeca Oy, Helsinki
Suunnittelu: Planmeca Oy, Helsinki
Paino: Libris Oy, Helsinki
Paperi: Kansi: Maxigloss 250 g/m2, sisus: Maxigloss 150 g/m2
Painatus: Offset, 4/4-väriä + kannessa kiiltävä dispersiolakka
Jälkikäsittely:               
Stiftaus