Kuukauden painotyö - Tammikuu

KalPa Hockey Oy - Kilpisoturit-kalenteri

KalPan Kilpisoturit-kalenteri on jo muodostunut perinteeksi. Vuoden 2013 kalenterissa KalPa-pelaajat esiintyvät gladiaattoreina, intiaaneina ja viikinkeinä.

"KalPa haluaa tehdä enemmän kuin mihin Suomessa on urheiluseuroilta totuttu. Haluamme antaa faneille, katsojille ja yhteistyökumppaneille enemmän, tuoda pelaajista esiin erilaisen puolen. Ensimmäisen kalenterin myötä KalPalla on paljon uusia faneja ympäri Suomea, ja etenkin naisten silmissä KalPa-pelaajien kiinnostavuus on noussut selkeästi", kertoo KalPan viestinnästä vastaava Jarkko Huttunen.

"Teema on rohkea, koska se on Suomessa niin erilainen, ja se vaati pelaajilta heittäytymistä heille aivan uusiin rooleihin. Yhdistimme vielä kiekkoilijat ja taiteen hakemalla kuvien taustoihin maalausmaisuutta.", Huttunen jatkaa.

Valokuvat on ottanut kuopiolaisen Alias Studiot Oy:n palkittu valokuvaaja Sami Tirkkonen ja pelaajat ovat stailanneet kuopiolaisen Carita´n Salonki Capillagon Carita Ahonen ja Zina Hult. Kalenterin on painanut kuopiolainen Offsetpaino L. Tuovinen Ky.

Asiakas: KalPa Hockey Oy
Suunnittelu: Offsetpaino L. Tuovinen Oy
Paino: Offsetpaino L. Tuovinen Oy
Paperi: Kansi: Maxigloss 300 g/m2, sisus: 200 g/m2 Maxigloss
Painatus: Offset, 4/4-väriä
Jälkikäsittely:               
Kiiltävä UV-lakka, wiresidonta

Lähteet: Aki Tuovinen ja www.kalpa-hockey.fi