Kuukauden painotyö - Huhtikuu

Lingell&Piispanen - Lakka&Joy-asiakaslehti

Lakka&Joy on Lignell&Piispasen kansainvälisen brandiuudistuksen yhteydessä luotu lehtikonsepti. Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa suomeksi ja englanniksi, ja se jaellaan alkoholialan ammattilaisille kotimaassa sekä yhteistyökumppaneille maailmalla.

Lakka&Joy ilmentää 160-vuotiaan perheyrityksen arvoja ja käsityöosaamista - sitä, miten taitavasti luonnon kasvattamista ja käsin poimituista marjoista voidaan jalostaa hienoja likööri- ja alkoholituotteita. Lehdessä tuodaan esille mielenkiintoisten tarinoiden, henkilökuvien, reseptiikan ja tuoteuutisten kautta ajankohtaisia ilmiöitä ympäri maailmaa. Lehden kantavina teemoina ovat käsityötaito ja design, intohimo niin juomakulttuuriin kuin siihen tiiviisti liittyvään ruokaankin, korkea laatu sekä kestävä kehitys ja sukupolvilta toisille siirtyvä tietotaito.

Lehden paperivalinta viestii myös omalta osaltaan Lignell&Piispasen arvoja ja on täten tärkeä osa kokonaisuutta. Laadun ja pohjoisen luksuksen tulee tuntua jo silloin, kun lehden saa käteensä.

Tammerprint Oy on tuttu tekijä monissa palkituissa painotöissä ja sen asiakaskunta koostuu edistyksellisistä ja innovatiivisista sekä vaativista eri toimialojen asiakkaista.

Asiakas: Lignell&Piispanen / Oy Gust. Ranin, Harri Nylund
Suunnittelu:

Trust Creative Society Oy: asiakkuusjohtaja Mervi Salmela, AD Mari Ahokas, copywriter Pekka Nurmi, luova johtaja Jaani Vaahtera
Paino: Tammerprint Oy, Tampere
Paperi: Kannet Maxioffset 190 g/m2, sisäsivut Maxioffset 140 g/m2
Painatus: Offset