Kuukauden painotyö - Kesäkuu

Ingman Ice Cream Oy Ab - Spice Ice -juliste

Ingman Ice Cream Oy Ab - Spice Ice -juliste

Jäätelövalmistaja Ingman Ice Cream Oy Ab toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Baltian maissa ja Valko-Venäjällä. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Sipoossa. Myynti- ja markkinointitoimintojen lisäksi Sipoossa sijaitsevat myös Ingman-jäätelön tuotekehitys ja tuotantolaitos. Yrityksen toiminta-ajatus on keskittyä makunautintoa tuoviin korkealuokkaisiin, turvallisiin ja hyvänmakuisiin tuotteisiin. Laadukkaat raaka-aineet ovat Ingmanille kunnia-asia. Pakkauksissa oleva Avainlippu-tunnus viestiikin korkeasta kotimaisuusasteesta.

Ingman Ice Creamin franchising-ketjuun kuuluvia Spice Ice -jäätelöbaareja on 20 eri paikkakunnalla ympäri Suomea. Spice Ice -jäätelöbaarissa makunautinto syntyy Ingman-irtojäätelöstä tai Softis-pehmytjäätelöstä. Jäätelön lisäksi asiakas voi vapaasti sekoittaa annokseensa suklaata, karkkeja, strösseleitä, hedelmiä, marjoja ja kuumia tai kylmiä kastikkeita oman makunsa mukaan.

Markkinoinnissa julisteita on käytetty jo pitkään kuluttajien houkuttelemiseksi Ingmanin tarjoamien jäätelönautintojen pariin. Uusiin Spice Ice -kesäjulisteisiin valittiin materiaaliksi Maxisilk-laatu. ”Meille on tärkeätä, että painojälki näyttää hyvältä ja että painomateriaali on sen mukainen”, toteaa Ingman Ice Creamin yhteyspäällikkö Susanna Huhta.

Asiakas: Ingman Ice Cream Oy Ab
Painatus: Suomen Painotuote Oy
Koko: 50 x 70 cm
Paperi: Maxisilk 170 g/m2