Pyroll Joensuu

Pyroll Joensuu valmistaa pakkauksia ja pakkausmateriaaleja meijeriteollisuudelle ja muulle elintarviketeollisuudelle. Vuodessa peräti 700 miljoonaa viilipurkkia, voirasiaa ynnä muuta meijerituotetta saa Joensuussa valmistetut kuumasaumattavat kannet. Tuotevalikoima sisältää kaikki yleisimmät kansikoot, jotka soveltuvat käytettäväksi myös painokannen alla.

Tuotannossa käytettävät kansimateriaalit saumaavat muun muassa erilaisille muoveille (PS, PP, PE, PET) sekä lasille. Raaka-aineina käytettäviä materiaaleja ovat muun muassa alumiinifoliot, alumiini-muovi -laminaatit, paperi-muovi -laminaatit sekä muovit. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös rasvarasioiden laminaattivälilehdet ja rasvakääreet sekä kuumasaumattavat kansimateriaalit ratapakkauslinjoille. Muita esimerkkejä tuotteista ovat jäätelötuuttikääreet sekä erilaiset ratamuotoiset materiaalit makeis-, leipomo- ja mausteteollisuudelle.

Kehittynyt fleksopainotekniikka mahdollistaa jopa 10-väripainatukset ja tuotteet voidaan viimeistellä esimerkiksi laminoinnilla.

Kotimaan lisäksi tuotteita menee vientiin EU-alueelle ja Venäjälle. Tehtaan toiminta on sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmän ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmän mukaan.