Uusi teknologia vahvoilla vuoden 2013 trendeissä

JWT Intelligence on julkaissut trendiennusteensa vuodelle 2013. Kahdeksatta kertaa julkaistu raportti nostaa esiin kymmenen suuntausta, jotka vaikuttavat vahvasti kuluttajien ajattelutapaan ja käyttäytymiseen lähitulevaisuudessa.

JWT:n tämän vuoden trendiennusteessa uusi teknologia on edelleen keskeisellä sijalla. Raportissa kuvataan kuinka asiat ja esineet jokapäiväisessä arjessamme muuttuvat koko ajan fiksummiksi, kun uutta teknologiaa upotetaan kaikkeen silmälaseista sukkiin ja polkupyöriin.

Samaan aikaan älypuhelimilla tulee olemaan entistä suurempi rooli arkisten askareiden hoitamisessa. Raportin mukaan älypuhelimet kehittyvät kiinteäksi osaksi käytännön elämäämme: lompakoiksi, avaimiksi ja jopa terveyskonsulteiksi. Älypuhelin toimii siis kuin mobiili sormenjälkemme.

Myös suurelta osin mobiiliteknologian kehityksen ansiosta kauppaa käydään kaikkialla. Melkeinpä mikä vaan bussikatoksesta lehden kanteen on muutettavissa myyntikanavaksi. Tämän myötä tulemmekin näkemään miten kaupankäynti tulee saamaan monia uusia muotoja fyysisissä kaupoissa tehtävän perinteisen shoppailun lisäksi.
    


JWT:n ennuste nostaa vahvojen virtausten valokeilaan myös terveyden ja hyvinvoinnin. Tietoisuus stressin ja onnellisuuden vaikutuksesta hyvinvointiin tulee kasvamaan. Stressittömyyden aikakausi on alkamassa.

Ennusteeseen voi tutustua tarkemmin tästä>>

Lähde: JWT