Kuukauden pakkaus - Toukokuu

Pirkka-lahjapaperit uudistuivat

Pirkka-lahjapaperit uudistuivat.
Kääri lahjasi Pirkka-käärepapereihin ja tuet suomalaista työtä!

Pirkalla on merkittävä rooli K-ruokakaupassa. Se on asiakkaille aina luotettava valinta. Tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan hyvä valinta ja lisäävät asiakkaan valinnanmahdollisuutta kaupan monipuolisessa valikoimassa. Pirkka-sarja on yli 2 500 tuotteellaan Suomen päivittäistavaramarkkinoiden kattavin kaupan oma merkki.

Tuotesarja on suomalaisille suunniteltu. Suomalainen tuote on aina etusijalla valittaessa tuotteita Pirkka-sarjaan edellyttäen, että tuotteelle asetetut laatu- ja hintakriteerit täyttyvät. Noin 80 prosenttia tuotteista on elintarvikkeita, esimerkiksi peruselintarvikkeita kuten tuoreita kasviksia ja hedelmiä, lihaa, maitotuotteita sekä leipiä, mutta myös erikoisempia tuotteita, kuten etnisiä ruokia ja raaka-aineita. Muita Pirkka-tuoteryhmiä ovat esimerkiksi ruoanlaittoon, kattaukseen, kodinhoitoon ja hygieniaan liittyvät tuotteet.

Kesko seuraa aktiivisesti trendejä sekä kuluttajien toiveita, ja omien merkkien valikoimia kehitetään myös niiden perusteella. Uusia tuotteita Pirkka-sarjaan tulee vuosittain noin sata.

Jokaisella Pirkka-tuotteella on tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen hankkimaasi Pirkka-tuotteeseen, voit palauttaa sen kahden viikon kuluessa ostamisesta kuitin kanssa, niin saat rahasi takaisin.

Pirkka-lahjapaperilajitelman kuosit uusittiin sopivasti kesän pakkaamistarpeisiin. Uudessa Pirkka- lahjapaperilajitelmassa on otettu huomioon niin lapset kuin aikuiset. Lajitelmassa on viisi raikasta näyttävä uutta kuosia kukasta raitaan. Pirkka-lahjapapereista löytyy nostalgiaa rakastavalle kaunista kaunokirjoituskuosia painettuna ruskealle voimapaperille. Hempeästä kukkakuosista pitävälle tarjolla on akvarellimaista kukkakuviota. Lasten lahjapakkaamiseen on valittu reipas kuosi, missä kissat ja koirat seikkailevat sulassa sovussa keskenään. Miehekkäämpään pakkaamiseen löytyy merellistä, raikasta, rytmikästä raitaa ja luksusta kaipaavalle hopean, kullan ja kuparin pyörteistä yhdistelmää. Lahjapaperit ovat 70 cm leveitä ja ne myydään 2 metrin rullissa. Pirkka-lahjapaperit löydät K-ruokakaupoista kautta Suomen. Kääri lahjasi Pirkka-lahjapapereihin ja tuet suomalaista työtä!

 

Asiakas: K-citymarket
Koko: Rulla, 70 cm x 200 cm
Materiaali: Valkoinen paperi 70 g/m2 ja ruskea paperi 60 g/m2
Painatus: Flexo, 3-väripainatus
Toteutus: Pyroll Lempäälä (Pyrollpack Oy)