Kuukauden pakkaus

Famifarm Oy/Järvikylä - Roosa nauha -kampanjan kartiopussit

Nyt hyvällä mielellä Järvikylän Kartanon salaattia ja korianteria rouskuttamaan! Tuotteet ovat mukana Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksessä ja jokainen myyty tuote kartuttaa varoja rintasyöpätutkimukseen ja -neuvontaan.

Järvikylän kartano on yksi Etelä-Savon kuuluisimmista kartanoista ja loistelias pala Savon historiaa. Samalla se on Suomen laajimman yrtti- ja salaattivalikoiman koti. Kartano on ollut Grotenfeltin suvun omistuksessa vuodesta 1674. Karl Grotenfelt perusti Famifarm Oy:n vuonna 1987. Ensimmäinen kasvihuone rakennettiin navetan vintille ja vuosien saatossa Kallen unelma sukutilan ja sen ympäröivän maaseudun elävöittämisestä toteutui. Tänä päivänä Karlin jälkeläiset Albert ja Caroline ovat aktiivisesti mukana yrityksen toiminnassa. Nyt Järvikylän tuotteiden parissa työskentelee 120 henkeä ja kasvihuoneet toimivat sulassa sovussa tilan muun maataloustoiminnan kanssa.

Järvikylä tarjoaa suomalaisia, puhtaita ja ympäri vuoden tuoreena saatavilla olevia ruukkusalaatteja ja -yrttejä. Järvikylän yrtit ja salaatit kasvatetaan Järvikylän kartanossa Joroisissa sekä Juvalla. Istutustiimi istuttaa päivässä noin 70 000 tainta. Kylvöstä sadonkorjuuseen kuluu 3-7 viikkoa riippuen tuotteesta ja vuodenajasta.

Järvikylä on tänä vuonna mukana tukemassa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräystä. Keräyksellä kerätään varoja rintasyöpätutkimukseen ja -neuvontaan. Roosa nauha -tuotteiksi on valittu Järvikylän Kartanon Salaatti sekä Korianteri. Keräykseen kuuluvat tuotteet erottaa helposti kaupassa, koska ne ovat saaneet ympärilleen pinkin sävyisen pussin.

Nämä Roosa nauha -keräykseen kuuluvat kartiopussit on valmistettu Pyroll Saloon heinäkuussa 2016 asennetulla uusinta tekniikkaa edustavalla kartiopussikoneella. Huippulaatuinen 17 metrin pituinen konejättiläinen on ensimmäinen laatuaan Pohjois-Euroopassa. Investoinnin myötä Pyroll pystyy valmistamaan tehokkaasti korkeatasoisia kartio- ja salaattipusseja.

Asiakas: Famifarm Oy / Järvikylä
Tuote: Kartiopussi
Materiaali: Korianteri CPP 50 my, Kartanon Salaatti CPP 30 my
Painatus: Flexo, 5-väriä (CMYK + valkoinen)
Toteutus: Pyroll Salo (Kalvopakkaus Oy)