Kuukauden pakkaus - Kesäkuu

Verso Food Oy – FlowPap® Stand-Up-Pouch

SuperFoodia näyttävissä pakkauksissa! Fava Mill -tuoteperhe aloitti kunniakkaasti maailman valloituksensa Isosta-Britanniasta. Korkeaproteiiniset härkäpapu-tuotteet matkaavat koteihin komeissa FlowPap®-materiaalista tehdyissä värikkäissä, erottuvissa ja kierrätettävissä pakkauksissa.

Verso Food on pääkaupunkiseudulla sijaitseva, suomalaisten tahojen omistama yritys. Se tarjoaa terveystietoisille kuluttajille suomalaisista pääraaka-aineista tuotettua kasvisruokaa. Yrityksen tuotteet ovat hyviä proteiinin ja ravintokuidun lähteitä, eivätkä sisällä lainkaan soijaa. Verso Food kehittää tuotteitaan yhteistyössä seinäjokelaisen Foodwestin kanssa. Tuotekehitystyöhön osallistuvat aktiivisesti myös ravintoalan ammattilaiset, asiakkaat, tuotteiden käyttäjät ja elintarvikealalla toimivat yhteistyökumppanit. Yrityksen toiminnan kulmakiviä ovat paikalliset raaka-aineet ja lähituotanto, syömisen nautinto sekä tuotteiden korkea proteiini- ja kuitupitoisuus.

Fava Mill -tuoteperhe on Verso Foodin uusi vientiin suunnattu tuotesarja. Sarja lanseerattiin Isossa-Britanniassa tämän viikon alussa ja se sai hyvin lämpimän vastaanoton. Fava Mill -tuoteperheen pakkausten design on suunniteltu Isossa-Britanniassa paikallisen ProxyStudios’n toimesta. Uuteen tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä kuusi tuotetta. Tuotteiden perusraaka-aineena on härkäpapu. Granoloista tarjolla on viisi erilaista makua; natural, omena-kaneli, aprikoosi-papaija, marjat-punajuuri ja karpalo. Näistä jokainen on pakattu oman väriseensä, hyvin erottuvaan pakkaukseen, missä jokaisessa on puolikaaren muotoinen ikkuna. Härkäpapurouheseoksella on myös oman värisensä pakkaus, joka on samannäköinen granolapakkausten kanssa.

Pakkaukset on tehty Pyrollin kehittämästä FlowPap® -paperilaminaatista. FlowPap® on ratamuotoinen konepakattava joustopakkauslaminaatti, jonka yhtenä osana on aina paperi. Siihen voidaan yhdistää laaja kirjo muita materiaaleja. Lisää Flowpapista voit lukea täältä >>

Lue lisää Verso Foodista ja Fava Mill –tuoteperheestä.

 

Asiakas: Verso Food Oy
Tuote: Stand-Up-Pouch
Rakenne: Rata 450 mm osaikkunalla
Materiaali: FlowPap® -paperilaminaatti
Painatus: Flekso, 2 väriä
Graafinen suunnittelu: Proxy Studios
Painatus: Pyroll Lempäälä (Pyrollpack Oy)
Toteutus: Pyroll Ypäjä (Pyrollpack Oy)