Kuukauden pakkaus - Toukokuu

Naantalin Aurinkoinen Oy – Pussit ja wrap-kääre

Naantalin Aurinkoinen uudisti pussinsa ja wrap-kääreensä aurinkoisiksi!

Naantalin Aurinkoinen on vuonna 1989 perustettu suomalainen perheyritys. Naantalin Aurinkoinen tarjoaa kahvila-konditoria –ketjussaan korkealuokkaisia makeita ja suolaisia leipomotuotteita. Kaikki tuotteet myydään omien pisteiden kautta. Naantalin Aurinkoisella on 13 kahvilaa. Näistä kuusi toimii Turussa, kolme Naantalissa, kolme Raisiossa ja yksi Kaarinassa.

Täksi kesäksi Naantalin Aurinkoinen uudisti pussinsa aurinkoisiksi! Uusien pussien perusväritys on nyt hyvin raikas, pirteän keltainen. Näillä pusseilla todellakin erotutaan muista! Pussin taustakuviona on tapettipainatuksena yrityksen liikemerkki. Sarjassa on neljä erikokoista pussia, yhden ja kahden kilon pussit, sekä pussit pyöreille ja pitkille leiville. Uutuussarjaan kuuluu myös PE-päällystetty wrap-kääre.

Toimitusjohtaja Petri Kolehmainen Naantalin Aurinkoiselta toteaa, että "tuntuu kuin meidän asiakkaammme kantaisivat tuotteitamme vieläkin iloisempina kuin ennen." Naantalin Aurinkoiselle on tärkeää, että pakkausmateriaalit ovat Suomessa tehtyjä. Kolehmaisen mukaan uudet pakkaukset ovat nyt linjassaan Naantalin Aurinkoisen korkealuokkaisten tuotteiden kanssa.

Asiakas: Naantalin Aurinkoinen Oy
Tuote: Kauppapussit, leipäpussit ja wrap
Koot ja materiaalit: 1 kg kauppapussi 280x120x45 mm, valk. kraft 35 g m2+ PE 12 g/m2
2 kg kauppapussi 320x160x50 mm, valk. kraft 35 g m2+ PE 12 g/m2
Leipäpussi: 450x160x70 mm, valk. kraft 45 g/ m2
Leipäpussi: 380x210x70 mm, valk. kraft 45 g/ m2
Wrap: 375x410 mm, PE-paperi, 28 g/m2
Painatus: Flekso 2-väriä
Paino: Pyroll Lempäälä ja Pyroll Ypäjä