Kuukauden pakkaus - Tammikuu

Leivon Leipomo Oy – Leivon Limppu

Leivon Leipomon limppu tuo tuhtia makua talvipäivään. Leivon Limppu tulee myyntiin teemaan sopivassa talvisen raikkaassa muovipussissa!

Leivon Leipomo on perustettu vuonna 1913 Tampereen Uuteenkylään. Leipomo sijaitsee yhä samalla paikalla kuin sata vuotta sitten. Se on kokenut 25 laajennusta, mutta alkuperäisestä rakennuksesta muistuttaa edelleen leipomon kahvilan Leivonpesän sisällä oleva hirsiseinä. Tänään Leivon Leipomo on Tampereen johtava leipomo, joka työllistää yli 100 pirkanmaalaista ja on alueensa merkittävä lähileivän tuottaja. Yritys on kasvanut ja kehittynyt, mutta tärkein - rakkaus hyvään leipään - on säilynyt.

Vuodesta 1997 Leivon Leipomo Oy on ollut yksi neljästä Perheleipurit Oy:n osakasleipomosta. Perheleipureiden myötä Leivon Leipomon tuotteita myydään eri puolilla Suomea, aina Hangosta Poriin ja Utsjoelle saakka.

Leivon Leipomon toimitusjohtaja Harri Jaakkolan mukaan Leivon Limpun juuret ovat Leivon pääsiäislimpussa. Asiakkaat toivoivat pääsiäislimppua ympärivuotiseen myyntiin. Niinpä tätä hyväksi todettua reseptiä muunneltiin hieman ja vaihdettiin samalla limpun malli pyöreästä pitkäksi. Lopputuloksena syntyi Leivon Limppu.

Asiakkaiden iloksi Leivon Limppua on tarjolla nyt siis aina vuodenaikaan katsomatta. Pakkauksen design kuitenkin muuttuu aina vuodenaikojen mukaan. Tämän talvisen kuvioinnin pussiin suunnitteli Pete Lappalainen Atmoskoopista. Limppupussin materiaaliksi valittiin muovi. Muovipussissa limppu pysyy pitkään tuoreena ja pehmeänä. Leivon Limppu talvisessa designissa tulee myyntiin tällä viikolla. Tuotetta on tarjolla kaikissa Pirkanmaan päivittäistavarakaupoissa.

Asiakas: Leivon Leipomo Oy
Tuote: Leivon Limppu-pussi, 500 g
Koko: 220x445+30x0,025
Materiaali: CPP25
Painatus: Flexo 6-väriä
Suunnittelu: Atmoskoop/Pete Lappalainen
Paino: Pyroll Salo