Kuukauden pakkaus - Syyskuu

Hodari ja Hummeri – Hot Dog- ja ranskalaiskotelot sekä tasapohjapussi

Hodari ja Hummeri tarjoaa luksushodareita ja hummereita kansan syville riveille!

Kansa haluaa Street Foodia ja sitä kansa myös saa. Hodari ja Hummeri on vuonna 2014 perustettu luksus Street Foodia tarjoava ravintola. Ravintolaa luotsaavat Henri Alén, Samuil Angelov ja Timo Linnamäki. Sama kolmikko operoi myös Ravintola Murua ja Ravintola Pastista.

Hodarin ja Hummerin mielenkiintoinen menu-valikoima koostuu nimensä mukaisesti Hot Dogeista ja hummereista. Elokuussa kolmikko avasi uuden 30-paikkaisen Hodari ja Hummeri -ravintolan Helsingin Kamppiin. Enää hummerin syöminen ei ole vain tietyn piirin oikeus, vaan hummerille voi poiketa pikaisesti ilman muodollisuuksia. Hodarin ja Hummerin ideana on tarjota arkeen luksusta!

Pyroll pääsi mukaan tähän hodarien ja hummerien maailmaan valmistamalla Hodarille ja Hummerille uudet pakkaukset. Uuteen pakkauskonseptiin kuuluu Hot Dog- ja ranskalaiskotelot sekä kätevä tasapohjapussi Take Away-tarpeisiin. Kaikki pakkaukset on kuvioitu veikeällä Hodari ja Hummeri -logolla. Värimaailmaksi on valittu puna-musta-valkoinen. Punainen kiinnittää huomion ja musta ja valkoinen toimivat mainioina tehosteväreinä. Sen enempää kikkailua ei tarvita, koska logo kertoo olennaisen.

Muru-konsernin Multitask Manager Mikko Haakanan mukaan erilaisia pakkausratkaisuja mietittiin pitkään. Pyrollin asiantuntemuksen avulla Hodarin ja Hummerin tarvitsemat pakkaustarpeet saatiin kuitenkin nopeasti ratkottua. Haakana toteaa myös, että ”Thinking outside of the box”  oli tervetullut lisä tämän pakkauskonseptin suunnittelussa. Pakkauksista tuli hyvännäköiset, tarpeenmukaiset ja  laadukkaat. Erityistä plussaa pakkaukset saavat siitä, että ne on tehty kotimaassa.”

Asiakas: Hodari ja Hummeri
   
Tuote: Hot Dog -kotelo
Koko: 210 x 80 x 70 mm
Rakenne: L- 14 erikoinen kannella
Materiaali: Taivekartonki + Barrier 310 g/m2
Painatus: 2-väriä + lakka
Graafinen suunnittelu: Kimmo Kivilahti / Folk Finland Oy
Toteutus: Pyroll Lahti (Takon Kotelotehdas Oy)
   
Tuote: Ranskalaiskotelo
Koko: 105 x 75 x 50 mm
Rakenne: L- 14
Materiaali: Taivekartonki + Barrier 310 g/m2
Painatus: 2-väriä + lakka
Graafinen suunnittelu: Kimmo Kivilahti / Folk Finland Oy
Toteutus: Pyroll Lahti (Takon Kotelotehdas Oy)
   
Tuote: TakeAway-tasapohjapussi
Koko: 310 x 220 x 120 mm
Materiaali: Voimapaperi 60 g/m2
Painatus: 1-väripainatus
Graafinen suunnittelu: Kimmo Kivilahti / Folk Finland Oy
Paino: Pyroll Lempäälä (Pyrollpack Oy)