Kuukauden pakkaus - Maaliskuu

Ravintoraisio Oy – Elovena 90-vuotisjuhlapakkaus

Elovena tarjoaa hyvät eväät elämään. Suomalaisten hyvät opit ja elämänviisaudet koristavat nyt PackageMedia älyllä varustettuja Elovenan 90-vuotisjuhlapakkauksia.

Vuonna 1925 viipurilainen Karjalan mylly haki mainoskilpailulla kuvitusta pakkaukseen, joka sisälsi höyrytettyjä Elovena Kaurahiutaleita. Mainoskilpailun voitti myllyn konemestarin poika Joel Viktor Räsänen, jonka luomaan vaaleaan neitoon nimi Elovena nykyjään yhdistetään. Nimi Elovena syntyi yhdistämällä yrityksen aiempi nimi Myllyosakeyhtiö Elo kauran latinankieliseen nimeen Avena sativa.

Tapahtumasta on nyt 90 vuotta ja sen kunniaksi ovat Elovenan 90-vuotisjuhlapakkaukset saapuneet kauppoihin. Pakkauksiin on painettu digitaalisesti suomalaisten oppeja ja elämänviisauksia. Elämänohjeita voi jakaa twitterissä, facebookissa ja instagramissa tunnisteella #hyväteväätelämään, tai osoitteessa www.elovena.fi. Puuroon ihastuneiden suomalaisten viisauksia matkan varrelta ovat esimerkiksi; Reilusta pojasta kasvaa hyvä mies. On reilua jakaa tasan. Pitää rakentaa enemmän kuin rikkoa. Vaarit tietää paljon, kun ne on isän ja äidinkin isiä. Puuroa koneeseen! Liian paljon hyvää on ihanaa! Puurolla pärjää päivän tai kaksi. Suuret yhteiset ajatukset ja päämäärät vievät meitä uusiin seikkailuihin. Muun muassa kaikki nämä viisaudet ovat nyt siis esillä kauppojen hyllyllä.

Uusien yksilöityjen älykkäiden pakkausten kautta on Elovena-kampanjaan osallistuvien mahdollista lähettää myös ilmaisia puuronäytteitä sekä ainutlaatuisia omia tervehdyksiä ystävillensä. Tämä onnistuu ostamalla Elovena Hetki omena-kaneli annospikapuuro ja omena-mustikka-vadelma annospikapuuro –pakkauksen ja lukemalla pakkauksesta löytyvät koodit Elovenan kampanjasivustolla.

Elovenan juhlapakkausten valmistukseen pääset tutustumaan tästä: https://www.youtube.com/watch?v=_tbnktFSfio

Asiakas: Ravintoraisio Oy
Tuote: Elovena 90-v Hyvät eväät elämään kampanjapakkaus
Koko: 128 x 42 x 210 mm
Rakenne K2 + perferoitu avaus yläpäässä
Materiaali: Tambrite 260 g/m2
Painatus: Digitaalinen painatus: 4 väriä + vesilakka
Suunnittelu ja konsepti-idea: Mirum ja PackageMedia
Paino: Pyroll Kouvola (PackageMedia)