Kuukauden pakkaus - Joulukuu

Kirja & Idea –ketju – Tatu ja Patu -joulumuovikassi

Kirja & Idean Tatu ja Patu -kassissa kulkevat jouluiset ostokset iloisen joulumielen saattelemina kotiin.

Kirja & Idea on vuonna 2012 perustettu yksityisten kirjakauppojen ketju. Tällä hetkellä ketjulla on yhdeksän liikettä ja ne sijaitsevat Hämeenlinnassa, Turussa, Tampereella, Lempäälässä, Valkeakoskella ja Oulussa.

Tänä jouluna Kirja & Idean joulumuovikassia koristavat Tatu ja Patu. Heikki Pakkanen Kirja & Idean Hämeenlinnan kirjakaupasta kertoo ”ajatuksen lähteneen siitä, että kirjoissa on kauniita kansikuvia ja niitä voisi hyödyntää.” Tatu ja Patu ovat Aino Havukaisen ja Sami Toivosen yhdessä kirjoittaman ja kuvittaman lastenkirjasarjan päähenkilöt. Otava Kustannus antoi luvan Tatun ja Patun käyttöön joulukassissa.

Kirjat ovat painavia ja sen takia muovikassin on oltava kestävä. Loviaukollisen kassin materiaali on vahvuudeltaan 50 my. Kooksi valittiin yksi Pyrollin kuudesta standardikoosta.

Kirjassa & Ideassa ollaan tyytyväisiä lopputulokseen. Joulumuovikassi on tarpeeksi iso, jolloin kassiin mahtuvat myös joulun suositut lautapelit. Kirja & Idean Heikki Pakkasen mukaan joulukassi onnistui nopealla aikataululla täydellisesti.

Asiakas: Kirja & Idea
Tuote: Tatu ja Patu -joulumuovikassi
Koko: 450 x 500 + 100 x 0,050 mm
Materiaali: PE-LD 50 my
Rakenne: Lovikädensijallinen muovikassi
Painatus: Flekso, 3-väriä
Paino: Pyroll Merikarvia (SeaPack Oy)