Kuukauden pakkaus - Huhtikuu

F.K.Trube Oy – Mustikka- ja Vadelma-jogurttipitkokalvot

F.K. Trube Oy leipoo herkkuja yhteisiin kahvihetkiin. Uusimmat tuotteet ovat Mustikka- ja Vadelma-jogurttipitkot, jotka valloittavat koko Suomen toukokuun alkupuolella.

F.K. Trube Oy on pulla- ja konditoriatuotteisiin erikoistunut kuopiolainen leipomo. Truben herkullisten kahvileipien menestystarina sai alkunsa 1900-luvun alun kultaisten vuosien Suomen Rivieralta, Terijoelta. Isä-Karlilta oppinsa saanut Fredrik Trube, siirsi Truben leipomon Kuopioon 1933. Tinkimätön ammattitaito, vain parhaiden raaka-aineiden käyttö ja yli 100 vuoden kokemus takaavat Trube-tuotteiden herkullisen maun. Vuosikymmenten tinkimättömyys laadun suhteen on näkynyt Truben perinteisissä, ainutlaatuisissa resepteissä, jotka ovat edelleen salaisia ja hyvässä tallessa. Tänä päivänä leipomossa ahertaa 40 makujen ammattilaista ja Truben tuotteita on saatavilla vähittäiskaupoista kautta maan.

F.K.Trube Oy:n tuotekehityspäällikkö Katri Lunnaksen mukaan tämän kevään uutuuksissa, Mustikka- ja Vadelma-jogurttipitkoissa haluttiin yhdistää makoisan jogurttitäytteen sekä tuttujen marjojen maut. Pakkauksiin valittiin erottuvat ja tuotteiden raaka-aineita kuvaavat värit. Värimaailman lisäksi pakkauksissa on oleellista, että myös itse tuote näkyy pakkauksesta riittävästi. Kevään uutuustuotteissa, kuten muissakin Truben tuotteissa pakkausdesign noudattaa samaa linjaa. Designiin kuuluu teksturoitu taustaväri ja piirretty kuva tuotteen nimiraaka-aineista.
Trubella tehdään tuotekehitystä asiakaslähtöisesti ja tuotteita kehitettäessä mennään aina maku edellä. Pakkaus kuitenkin viimeistelee tuotteen, joten pakkauksen suunnittelu on tärkeä osa tuotekehitysprosessia. Pakkauksen houkuttelevuuden tärkeys ja markkinoinnillinen tehtävä korostuu erityisesti tuotteen ollessa kuluttajalle täysin uusi. Tällöin kuluttajan tehdessä ostopäätöstään on onnistunut pakkaus avainasemassa.

Parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen päästään hyvien yhteistyökumppanien kanssa. Trubella ollaan oltu tyytyväisiä Pyrollin kanssa tehtyyn yhteistyöhön. Aikatauluissa on pysytty ja pakkausten painojälki on ollut erinomaista.

Asiakas: F.K.Trube Oy
Tuote: Mustikka- ja Vadelmajogurtti pitkot
Materiaali: OPP 30 kirkas Flowpack
Painatus: Flexopainatus 7 -väriä
Paino: Pyroll Salo