Kuukauden pakkaus - Elokuu

Pielispakari Oy – Karjalainen Lahjaleipä -pussi

Karjalainen Lahjaleipä kainalossa kelpaa mennä kylään minne päin maailmaa tahansa. Se tuo onnen uuteen tupaan – se sulattaa sydämet, oli rotinat tai tuperrapinat!

Pielispakari Oy uskoo ja nojaa aitoon karjalaiseen ruokaperinteeseen ja käsillä tekemiseen. Yli kaksi vuosikymmentä Nurmeksessa Pielisen rannalla toiminut leipomo työllistää nykyään 40 karjalaisen perinnepöydän parhaat herkut tuntevaa ammattilaista. Nyt Pielispakari Oy tuo markkinoille uuden Karjalaisen Lahjaleivän.

Pielispakari Oy:n toimitusjohtaja Erkki Timosen mukaan ajatus Karjalaisesta Lahjaleivästä lähti siitä, että he halusivat saattaa markkinoille jotain perinteikästä karjalaista mikä soveltuisi hyvin erilaisiin tapahtumiin, tupaantuliaisiin, matkailijoille tai vaikkapa liikelahjaksi. Lopputuloksena syntyi happaman taikinajuuren ja salaisen ainesseoksen sisältävä Karjalainen Lahjaleipä. Maukkaan ja näyttävän leivän on kehittänyt Pielispakari Oy:n kehityspäällikkö Martti Hampinen yhdessä Pielispakari Oy:n työntekijöiden kanssa.

Karjalainen Lahjaleipä pakataan komeaan lahjaleivän arvolle soveltuvaan pussiin. Pussin suunnitteluun on käytetty aikaa ja se näkyy myös lopputuloksessa. Itse pussissa on käytetty Karjalan värejä; punaista ja mustaa. Väreillä on myös historialliset merkitykset; punainen symboloi karjalaista iloa ja musta surua oman maan menetyksestä. Fontit on valittu huolella pussiin. Niiden muotoiluun on kiinnitetty erityistä huomiota ja ne on saatu kullan sävyisinä näyttävästi esille. Pussin sivussa on käytetty perinteistä karjalaishenkistä nauhakuviota. Ylellistä tuntua lahjapussiin on saatu myös ison kaksoisikkunan avulla.

Asiakas: Pielispakari Oy
Tuote: Karjalainen Lahjaleipäpussi
Koko: 460 x 230 x 55 mm
Rakenne: Leipäpussi, kahdella osa-ikkunalla
Materiaali: PE-paperi 47 g/m2
Painatus: Flexo, 3-väriä
Ideointi: Pielispakari Oy / Erkki Timonen
Graafinen suunnittelu: Pohjois-Karjalan Ilmoitusvalmistus Oy / Marko Haverinen
Paino: Pyroll Lempäälä (Pyrollpack Oy)