Kuukauden pakkaus - Toukokuu

Moilas Oy -muovikassi

Moilas Oy:n muovikassi on uudistunut! Kassissa olevan tuotekuvan kautta välittyvät Moilas Oy:n tärkeät teemat; rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista!

Moilas Oy, Moilas Leipomo Oy ja Oy Moilas GF Ltd muodostavat noin 130 työntekijän konsernin. Tällä perheyrityksellä on pitkä historia. Tänä päivänä se on yksi Suomen suurimmista ja samalla myös yksi Euroopan nykyaikaisimmista leipomoista. Moilas Oy valmistaa tarjottavaa päivän jokaiselle aterialle. Valikoimiin kuuluu ruokaleipien lisäksi niin gluteenittomia tuotteita, suosittuja cocktailpiirakoita kuin pakastepizzojakin.

Tänä keväänä Moilas Oy:n muovikassi uudistettiin. Moilas Oy:n markkinointipäällikkö Mikko Lappalaisen mukaan; ”Kassin visuaalisessa ilmeessä haluttiin tuoda esille laaja tuoteperheemme. Uutta kassia suunniteltaessa kiinnitettiin huomiota kassin ympäristöystävällisyyteen, tämän takia kassissa on käytetty uusiomuovia. Myös kassissa oleva avainlipputunnus tulee Moilas Oy:n omia arvoja. Uutta muovikassia käytetään muun muassa myymäläleipomossa, sponsorointitapahtumissa ja tuotenäytteiden jakelussa. Uusi muovikassi on ollut nyt pari kuukautta jakelussa ja sen on todettu olevan kestävä ja hyvän kokoinen. Moilas Oy:llä ollaan tyytyväisiä uuteen muovikassiin ja tarkoitus on mennä samalla mallilla jatkossakin.”

Asiakas: Moilas Oy
Tuote: Moilas Oy, 30 litran muovikassi
Koko: 300 x 170 x 630 x 0,038 mm
Materiaali: PE-LD
Rakenne: Henkselimuovikassi
Painatus: Flekso, 4 väriä
Paino: Pyroll Merikarvia (SeaPack Oy)