Kuukauden pakkaus - Maaliskuu

Arnolds - BioWrap®-kääre

Arnolds-kahviloissa asiakkaan tilauksesta valmistettava täytetty bagel pakataan biohajoavaan BioWrap®-kääreeseen. Bagelin kääremateriaaliksi valittiin BioWrap®-kääre, koska se pärjäsi hyvin Arnoldsin pakkaustesteissä. BioWrap®-kääre pitää tiukasti bagelin kasassa, ei päästä täytteiden kosteutta lävitse, ei pehmene, eikä hajoa raaka-ainekosketuksen jälkeen.

Ehdottoman tärkeää Arnoldsille on kääreen brändäysmahdollisuus. Myös kääreen ympäristöystävällisyys on positiivinen asia. Arnolds-ketjun operatiivinen johtaja Sanna Mylly toteaa, että kaikki Arnoldsin pakkausmateriaalit eivät ole vielä biohajoavia, mutta tavoitteena on hakea koko ajan lisää ympäristöystävällisiä pakkausvaihtoehtoja.

Suomen ensimmäinen amerikkalaistyylinen leipomokahvilaketju Arnolds Bakery & Coffee Shop aloitti toimintansa vuonna 1991. Nykyään Arnoldseja on yli 30. Kahvilat sijaitsevat kauppakeskusten vilinässä keskeisillä paikoilla ja jokaista Arnoldsia luotsaa itsenäinen yrittäjä. Arnolds-kahviloissa ei tuotteiden mausta tai korkealaatuisista raaka-aineista tingitä. Kahviloissa tarjotaan vain taatusti tuoreita, ensiluokkaisia tuotteita reippaan ja asiantuntevan palvelun kera.
 

Asiakas: Arnolds
Tuote: Arnolds -BioWrap®
Koko: 345 x 341 mm
Materiaalit: BioWrap®
Painatus: Flekso 1-väri
Graafinen suunnittelu: Arnolds / Pyroll Ypäjä
Paino: Pyroll Ypäjä (Pyrollpack Oy)