Kuukauden pakkaus - Elokuu

Leipomo Pulla-Pojat Oy - Saaristopalat-pussi

Leipomo Pulla-Pojat Oy on Päijät-Hämeen Hollolassa toimiva leipomo, joka valmistaa niin ruokaleipiä, kahvileipiä kuin konditoriatuotteitakin. Leipomon yhteydessä toimii myös lounas-kahvila ja myymälä.

Pulla-Poikien uutuustuote, Saaristopalat, on tulossa kauppoihin tämän syksyn aikana. Pulla-Poikien Kari Virtasen mukaan idea Saaristopalat-pussiin lähti purjehtimisen kautta. Saaristopalojen pussiin haluttiin merellistä tunnelmaa. Mikä tätä kuvaisikaan paremmin kuin merikartta! Lupa merikartan käyttöön saatiin liikennevirastolta nopeasti.

Tasapohjapussin ikkunaksi haluttiin osaikkuna. Saaristopalat-pussin materiaali on erinomaisesti rasvaa ja kosteutta kestävää paperi-muovi-laminaattia. Erikoisen kuvioinnin ja materiaalin myötä Pulla-Poikien Saaristopalat erottuvat kaupan hyllyltä varmasti.

Saaristopalat-pussissa käytetty laminaattimateriaali soveltuu hyvin myös muiden tuotteiden pakkaamiseen, esimerkkinä mm. lihajalosteet ja makeiset. Myös laminaatin ominaisuuksia voidaan vaihdella valitsemalla materiaalit vastaamaan pakkaukselle asetettuja vaatimuksia.

Asiakas: Leipomo Pulla-Pojat Oy
Tuote: Saaristopalat-pussi
Koko: 230 x 160 x 80 mm
Materiaali: Laminoitu MG 50 + OPP 30
Painatus: Flexo, 4 väriä
Graafinen suunnittelu: Kari Virtanen / Kari Häkkinen
Paino: Pyroll Lempäälä (Pyrollpack Oy)