Kuukauden pakkaus - Toukokuu

Perheleipurit Oy - Pusupulla-pussi kampanjakoodilla

Pusupulla on Perheleipureiden toukokuun uutuustuote. Se on pieni jogurtti-vadelmatäytteinen pulla, joka on pakattu ensin kartonkirasiaan ja sitten muovipussiin. Pakkaustavalla haluttiin kuluttajalle helppokäyttöinen pakkaus, joka suojaa tuotetta sekä toimii tarjoilualustana.

Pakkauksissa on myös kampanjakoodi, joka toimii tunnisteena keräilykampanjassa sekä arvonnassa. Koodi on tulostettu pussin sisäpuolelle eli sen näkeminen vaatii pakkauksen avaamisen. Keräilykampanjat ovat tehokkaita myynninedistäjiä ja ne ovat nyt toteutettavissa myös muovi- ja paperipakkauksiin.

- Olemme toteuttaneet kesäkampanjan jo kaksi kertaa, mutta nyt halusimme helpottaa kuluttajien osallistumista. Pussista löytyvä koodi syötetään suoraan kampanjasivuille ja palkinto tulee kuluttajalle postitse, kertoo Salosen Leipomon markkinointipäällikkö Tuula Vainio-Syrjälä. Kampanjaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.mimmijamummo.fi.


Yhteistyö Pyrollin kanssa on ollut sujuvaa


- Perheleipureilla valmistetaan samaa tuotetta useammassa leipomossa ja pakkauksissa on myös leipomokohtaiset logot. Tämä vaatii tarkkuutta toimittajalta, jotta kaikkia pakkauksia painetaan yhtä aikaa tarpeen mukaan. Yhteistyö pitkäaikaisen kumppanin kanssa tuo varmuutta omaan toimintaamme, koska Pyrollilla pidetään huolta, että kaikki leipomot saavat pakkauksensa ajallaan, Tuula Vainio-Syrjälä jatkaa.

Vahvoja perinteitä ja paikallisuutta

Perheleipurit Oy on valtakunnallisesti toimiva, viiden eri puolella Suomea toimivan leipomoyrityksen muodostama yhteistyöketju. Vaikka yhteinen historia alkaa vasta vuodesta 1997, on jokaisella leipomolla erikseen pitkät juuret osaamisessa - ja oma mielenkiintoinen historiansa. Perheleipurit-tuotteiden tuoreuden takaa se, että ne valmistetaan lähes poikkeuksetta lähimmässä Perheleipurit-leipomossa. Perheleipureita ovat Leivon Leipomo Tampereella, Moilas Leipomo Naarajärvellä, Salosen Leipomo Turussa sekä Pullapirtti Oulussa, Raahessa, Kauhavalla sekä Rovaniemellä. Perheleipurit omistavat myös Primulan leipomon pääkaupunkiseudulla.

  
Asiakas: Perheleipurit Oy
Tuote: Pusupulla-pussi kilpailukoodilla
Koko: 220 x 320 + pv 30 + 30 mm
Materiaalit: PP-C 0,025 mm
Painatus: Flekso, 6 väriä + kooditulostus
Pakkaussuunnittelu: Atmoskoop / Pete Lappalainen
Kampanjasuunnittelu OS/G MarCom Oy
Paino: Pyroll Tervajoki (Polyno Oy)