Kuukauden pakkaus - LokakuuPrisma Kaari Kannelmäki - Kampanjapakkaus lakritseille

PackageMedia ideoi ja konseptoi Prisma Kaari Kannelmäelle uudenlaisen kampanjatuotteen, missä lakritsipakkaus sai uuden ilmeen lasten piirustusten innoittamana.

Kampanjapakkaus suunniteltiin Kannelmäessä sijaitsevan Kauppakeskus Kaaren avajaisiin. Kouvolan Lakritsin palkittu lakritsipakkaus personoitiin lasten piirustuskilpailun voittotöiden avulla. Kilpailutöiden aiheena oli ”Minun kauppani”. Näin perinteinen pakkaus sai aivan uuden merkityksen, kun kampanjatuotetta koristivat lasten piirtämät näkemykset heidän kaupastaan.

Kampanjapakkaukset toteutetaan digitaalisesti painettuina, minkä etuna on muun muassa nopea toimitusaika. Digitaalinen painaminen mahdollistaa nopeat reagointiajat sekä kampanjoiden toteutukset, lisäksi tämän avulla päästään hyödyntämään pakkauksen mahdollisuuksia myös suurissakin määrissä. HOK-Elanto on kiinnostunut pakkauksen mahdollisuuksista ja tämä kampanja oli hieno esimerkki pakkauksen hyödyntämisestä uudella tavalla.

Kouvolan Lakritsin myyntijohtaja Roy Angelma on tyytyväinen ja innostunut brändipakkauksen tarjoamista vaihtoehdoista: ”On todella hienoa, että saadaan asiakkaan kädenjälki näkymään pakkauksissa. Tällaista kyseistä palvelua ei ole aiemmin ollut edes olemassa. Uskomme Kouvolan Lakritsin puolesta, että asiakkaalle räätälöidyille brändipakkauksille on olemassa paljon kysyntää.”

Kouvolan Lakritsi ja Pyroll tekevät laajaa yhteistyötä digitaalisesti painettujen pakkausten kanssa ja meneillä on tälläkin hetkellä monta eri projektia. Kouvolan Lakritsi tarjoaa asiakkailleen brändipakkauksia, joissa pakkaukset saavat aina uuden visuaalisen ilmeen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Personoituja pakkauksia on tehty muun muassa yrityksille, urheiluseuroille ja koululuokille.

PackageMedian Mauri Reinilän mukaan: ”Piirustuskilpailu ja pakkausten hyödyntäminen on loistava esimerkki siitä, miten voimme olla mukana kaupanteossa kaupan kanssa. Haluamme olla jatkossakin mukana luomassa erilaisia yhteisöllisiä elämyksiä kaupassa.”

PackageMedia >>


 

Asiakas:
HOK-Elanto
Tuote: Kouvolan Lakritsi 300 g -kotelo
Koko: 100 x 60 x 120 mm
Rakenne: K11/K31 + perferointi irroitettavassa pölyläpässä + lukitus
Materiaalit: Tambrite 275 g/m2
Painatus: Digitaalinen painatus, 4-väriä + kiiltävä UV-lakka
Suunnittelu ja konsepti-idea:     
Crowdsourcing / Pyroll Kouvola / PackageMedia
Paino: Pyroll Kouvola (SOLVER palvelut Oy)