Kuukauden pakkaus - Kesäkuu

Bunge Finland Oy - Sunnuntai Mozzarella Piirakkataikina -laminaatti

Sunnuntai-tuoteperheeseen on tullut uutuutena Mozzarella Piirakkataikina, joka on pakattu kätevään 400 g pussipakkaukseen. Pakkauksen on valmistanut Pyroll Joensuu. Painatuksessa on käytetty korkearesoluutioista HD-flexo –tekniikkaa, jonka ansiosta painojälki on erittäin tarkka.

- Uuden Sunnuntai Mozzarella Piirakkataikinan suussa sulavuuden salaisuutena on taikinaan lisätty mozzarella- ja edamjuustoraaste, jotka antavat piirakan pohjataikinalle mehevän juustoisen maun. Tuote on yhtä helppo ja kätevä käyttää kuin muutkin tutut ja luotettavat Sunnuntai pakastetaikinat. Taikinaa tarvitsee sulattaa vain tunnin verran huoneenlämmössä, jonka jälkeen se on valmis kaulittavaksi tai muotoiltavaksi piirakkavuo’an pohjalle, kertoo Bunge Finland Oy:n tuotepäällikkö Sanna Niemelä.

Raisio Oyj:n omistama Sunnuntai-brändi on Suomen tunnetuin leivontabrändi ja siihen kuuluu laaja valikoima mm. jauho-, margariini- ja taikinatuotteita.

Bunge Finland Oy on ainoa Suomessa sijaitseva margariinitehdas. Se valmistaa muun muassa Keiju ja Sunnuntai margariinit, Keijuriini rasvaseokset, Keiju ruokaöljyt sekä Sunnuntai valmistaikinat. Tuotantolaitokset sijaitsevat Varsinais-Suomessa, Raisiossa.


  
Asiakas/valmistuttaja:
Bunge Finland Oy
Valmistaja: Kymppi-Maukkaat Oy
Tuote: Sunnuntai Mozzarella Piirakkataikina 400 g -laminaatti
Koko: Leveys 355 mm, katkaisupituus 245 mm
Materiaalit: OPP + PE -laminaatti
Painatus: Flekso, 6 väriä
Pakkaussuunnittelu: Mainostoimisto Namutehdas Oy, AD Ari-Pekka Lehtisalo
Paino: Pyroll Joensuu (KM-Pakkaus)