Kuukauden pakkaus - Huhtikuu

Kuukauden pakkaus - Huhtikuu

Altia Oyj - Renault Cognac -lahjapakkaus

”Renault konjakin lahjapakkauksen tulee tukea tuotteen korkeaa laatua sekä haluttua imagoa, koska konjakki on kuluttajalle arvokkaampi investointi suhteessa moniin muihin väkeviin juomiin. Lahjapakkaus on myös ensimmäinen asia, jonka kuluttaja kohtaa myymälässä ja se toimii ”hiljaisena myyntimiehenä” brändille joka päivä”, kertoo Altian värillisten väkevien liiketoimintajohtaja Kimmo Nylander.

"Uuden lahjapakkauksen on suunnitellut Altian graphical designer Marika Valtajärvi. Suunnittelussa on otettu huomioon muun muassa erottautuminen hyllystä sekä brändin tunnettuus. Olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä”, jatkaa Nylander. Luksusta pakkaukseen on saatu mattalakan ja kiiltävän lakan yhdistelmällä sekä folioinnilla ja preeglauksella.

Lanseerausajankohtana Renault konjakki kasvatti markkinaosuutta kaikilla Altian toimialueen markkinoilla, ja on varmaa, että lahjapakkausten merkitys korostuu tulevaisuudessa entisestään.

Altia on Pohjoismaiden ja Baltian johtava alkoholijuomayhtiö, jonka tuotevalikoima koostuu viineistä ja väkevistä. Altia valmistaa, markkinoi, myy, vie ja tuo maahan omia sekä päämiesten tuotteita. Altian omia brändejä ovat muun muassa Blossa, Chill Out, Explorer, Grönstedts, Jaloviina, Koskenkorva, O.P. Anderson, Renault, Xanté ja Skåne Akvavit. Altian liikevaihto on noin 500 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 1 200.

  
Asiakas: Altia Oy
Tuote: Renault Cognac 70 cl -lahjapakkaus
Rakenne: K11/K51 + preeglaus + foliointi
Materiaalit: Invercote Duo 530 g/m2
Painatus: Offset, 5/1 väriä + erikoislakkaus
Rakennesuunnittelu: Pyroll Tampere (Takon Kotelotehdas Oy)
Graafinen suunnittelu: Altia Oyj, graphical designer Marika Valtajärvi
Paino: Pyroll Tampere (Takon Kotelotehdas Oy)