Kuukauden pakkaus - Elokuu

Kinnusen Mylly Oy - Hiivaleipävehnäjauho 10 kg -säkki

Kinnusen Myllystä on 50 vuoden kuluessa kehittynyt pohjoisen merkittävin kauppamylly. Yritysilmeen uudistamisen tärkeä osa oli myös pakkausten ilmeen yhtenäistäminen.

 
 
- Jauhopakkaukset lähdettiin uusimaan, jotta alueelliset arvot saadaan entistä paremmin esille. Näimme, että etenkin kuluttajamarkkinoilla pakkaus on erinomainen viestinviejä meidän tuotteille.  Pohjoiset viljatilat viljelevät korkealaatuista viljaa. On hyvin tärkeää, että kuluttajat tietävät, että omalta alueeltamme löytyy koko viljatuotteiden jalostusketju, aina pellolta kuluttajan pöytään asti, kertoo markkinointi- ja viestintäpäällikkö Marja-Riitta Kinnunen.

- Pohjoisuuden lisäksi halusimme kertoa jauhojen korkeasta laadusta ja myllyn pitkästä historiasta. Säkkien ja pussien ulkoasu on hyvin maanläheinen ja perinteitä kunnioittava. Pakkausuudistus on yksi tärkeä osa koko yritysilmeen uudistamista ja yhtenäistämistä. Näin ollen meille oli myös tärkeää, että saamme yhtenäiset pakkaukset sekä kuluttaja- että leipomopakkauksille.


Tiivis yhteistyö Pyrollin kanssa

 
- Koska halusimme yhtenäisen ilmeen sekä kuluttaja- että leipomopakkauksille, meille oli tärkeää, että pystymme teettämään kaikki pakkaukset samalla valmistajalla. 
Pakkauksemme ovat ilmeeltään melko pelkistettyjä ja siksi oli erityisen tärkeää, että värit saadaan painettua laadukkaasti ja tarkasti juuri sellaisina sävyinä kuin haluamme ja ennen kaikkea yhteneväisellä tavalla läpi tuotesarjan, siitä huolimatta, että leipomo- ja kuluttajapakkaukset valmistetaan eri painokoneilla ja erilaisille materiaaleille. Hyvässä yhteistyössä Pyrollin kanssa ovat oikeat reseptit löytyneet eri materiaaleille, niin 2 kg, 4 kg ja 10 kg kuluttajapakkauksissa, kuin esim. 25 kg ja 40 kg leipomopakkauksissakin.

Kinnusen Mylly on perheyritys jo kolmessa sukupolvessa ja sen historia juontaa yli 50 vuoden taakse. Vuosikymmenien myötä paikallismyllystä on kehittynyt pohjoisen merkittävin kauppamylly, joka tekee monipuolista yhteistyötä sekä pohjoisten leipureiden että viljelijöiden kanssa. Samalla Kinnusen Mylly on yksi nykyaikaisimmista suomalaisista myllyistä. Viime vuosina mylly on modernisoitu: se hyödyntää uusinta tekniikkaa ja huippuautomaatiota. Kinnusen Mylly jauhaa jauhot sekä leipomoille että kuluttajille tutkitusta, pääsääntöisesti kotimaisesta, pohjoisessa Suomessa kasvavasta viljasta. Jauhojen lisäksi Kinnusen Mylly valmistaa Kinnusen Tähti-rehut.

  
Asiakas:
Kinnusen Mylly Oy
Tuote: Hiivaleipävehnäjauho 10 kg -säkki
Koko: 600 x 350 x 120 mm
Rakenne: Liimattu avosäkki
Materiaalit: Valkaistu/valkaisematon säkkivoimapaperi
Painatus: Flekso, 4 väriä
Pakkaussuunnittelu: Mainostoimisto Siberia Oy
Paino: Pyroll Kotka (Pyrollsack Oy)