Kuukauden pakkaus - Maaliskuu

Pirjon Pakari Oy - Häjy Karppaaja -leipäpussi

Pirjon Pakari Oy - Häjy Karppaaja -leipäpussi

Kantapään kautta leivottu Häjy Karppaaja

Karppausvillityksen myötä vähähiilihydraattiset tuotteet ovat vallanneet leipähyllyt. Leipomo Pirjon Pakari toi viime vuonna markkinoille Häjy Karppaaja -täysjyväleivän. ”Halusimme uutuustuotteella lisämyyntiä vähähiilihydraattisesta tuoteryhmästä, koska normaalin ruokaleivän menekki oli laskussa”, kertoo leipomo Pirjon Pakarin perustaja Hannu Malmivaara.

Maukas mutta vähähiilihydraattinen leipä ei kuitenkaan ollut ihan mutkaton keksintö. ”Leivoimme muutamia kokeiluja, mutta emme saaneet maistuvaa leipää”, Malmivaara muistelee. Lopulta onnekkaiden sattumien kautta syntyi Häjy Karppaaja. Se on vähähiilihydraattinen täysjyväleipä, johon ei ole lisätty gluteiinia eikä E-koodattuja lisäaineita.

Yhteistyötä läpi vuosikymmenten

Häjy Karppaaja -leipäpussi on toteutettu yhteistyössä Pirjon Pakarille ennestään tutun Pyrollin kanssa. Pakkauksen graafisella ilmeellä haluttiin korostaa kuluttajille Häjy Karppaaja -leivän makua ja kuitupitoisuutta. Malmivaara sanoo pakkausta ympäröivän köyden kuvastavan juuri leivän runsaskuituisuutta. “Keltainen ja ruskea väri taas liittyvät kananmunaan, juustoon ja täysjyväviljaan”, hän kuvailee.

Pirjon Pakarilla on pitkä historia Pyroll Pakkausten kanssa. “Yhteistyö on sujunut jo vuosikymmeniä oikein hyvin. Olemme monesti itsekin noutaneet pusseja Pyrollin tehtaalta Tervajoelta. Porukka siellä on tullut tutuksi ja osoittautunut oikein mukavaksi ja aikaansaavaksi”, Malmivaara kuvailee yhteistyötä.

Malmivaara kehuu vielä yhteyshenkilöä Pyrollin päässä. ”Yhteyshenkilömme on mitä parhain. Hän tuntee toimintamme ja tarpeemme. Hän on tutustuttanut meitä myös muihin pyrollilaisiin sekä pakkausten valmistukseen. Kiitos hyvästä palvelusta”, Malmivaara kuittaa tyytyväisenä.
  

Asiakas: Pirjon Pakari Oy
Graafinen suunnittelu: BSTR Luova Konttori Oy / Sami Metsäranta
Paino: Pyroll Tervajoki (Polyno Oy)
Koko: 285 x 350 + 40 mm
Materiaali: 0,025 PE
Painatus: 3 väriä, flekso