Kuukauden pakkaus - Lokakuu

Trendikäs Ruutu täydentää leipomopussien valikoimaa

Pyroll Pakkausten varastovalikoima painettujen leipomopussien osalta on laajentunut. Pyrollin järjestämän suunnittelukilpailun tuloksena tarjolla on nyt myös trendikäs Ruutu-sarja.

Pyroll järjesti keväällä 2012 suunnittelukilpailun Lahden muotoiluinstituutin opiskelijoille. Kilpailun tarkoituksena oli laajentaa painettujen leipomopussien valikoimaa.

Kilpailun taso oli korkea. Pyrollin raati valitsi laadukkaiden kilpailutöiden joukosta voittajaksi Juuso Känkäisen suunnitteleman työn “Ruutu”. Voitokkaan pussin kuosissa on jotain vanhaa, mutta samalla jotain uutta ja erikoista. Pussin värimaailma on tavanomaista rohkeampi ja esimerkiksi sivuvekki on kaksivärinen, kertoo Pyroll Pakkausten varastotuotepäällikkö Anne Aaltonen.

Ruutu-pussia saa neljässä eri koossa. Kaikki pussit ovat trendien mukaisesti ikkunallisia. Pyöreän ja pitkän leivän pussit ovat konepakattavia. Pergamiinipussi sopii hyvin rasvaisempien tuotteiden, kuten munkin ja täytetyn patongin pakkaamiseen. Lisäksi Ruutu-sarjaan kuuluu patonkipussi.

Tuote: Ruutu-sarjan leipomopussit
Rakenne: Kiilapohjapussi, suora ikkuna
Materiaalit: Paperi, valkoinen kraft 45 g/m2 tai pergamiini 41 g/m2
Painatus: Flekso, 2-väriä
Graafinen suunnittelu: Juuso Känkäinen
Paino: Pyroll Lempäälä (Pyrollpack Oy)