Kuukauden pakkaus - Joulukuu

Tiimari Oy - Tiimari-joulukassit

Tiimari on Suomen johtava askarteluun, lastenjuhlaan ja kodin somistamiseen erikoistunut vähittäiskauppaketju, jolla on noin 200 myymälää Suomessa ja Baltiassa.

”Myymme vuoden aikana noin 900 000 muovikassia, joista sesonkikasseja on noin puolet. Olemme valinneet kolme erilaista kuosia, jotka ovat suunniteltu vuodenaikojen mukaan kevääseen ja kesään, syksyyn ja jouluun.”, kertoo Tiimarin pääostaja Merja Leinonen.

”Muovikassien ilmeet suunnitellaan omassa valikoimatiimissämme. Halusimme, että tämän vuoden jouluilme olisi Tiimarimaisen iloinen, hieman hassu, trendikäs ja toimisi vielä värimaailmaltaan alkutalvesta joulun jälkeenkin. Kun haluttu tyyli oli selvillä, oli päätös helppo tehdä. Kävimme läpi satoja mahdollisia kuoseja ja päädyimme värimaailmaltaan talviseen vaaleansinisen ja valkoisen sävyiseen kuvaan, jossa oli ripaus joulun tunnelmaa.”, Leinonen jatkaa.

”Aloitimme yhteistyön Pyrollin kanssa jo vuonna 1994 paketointituotteilla. Muovikasseja olemme ostaneet vuodesta 2010 alkaen. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä Pyrolliin toimittajana ja yhteistyökumppanina. Toimitukset ovat sujuneet sovitusti ja ajallaan.”, toteaa Leinonen.

  
Asiakas: Tiimari Oy
Tuote: Tiimari joulukassit
Koko:
Materiaali:
400 x 450 + 100 x 0,050 mm ja 590 x 540 + 80 x 0,055 mm
PE-LD
Rakenne:
Painatus:
Lovikädensijallinen muovikassi
Flekso, 3-väriä
Paino: Pyroll Merikarvia (SeaPack Oy)