Kuukauden pakkaus - Syyskuu

ALKO - paperi- ja muovikassit, paperipussit ja lahjakotelot

Asiakas: Alko Oy
Tuotteet: Paperi- ja muovikassi

Paperipussi

Lahjakotelo
Tehtaat: Pyroll Lempäälä (Pyrollpack Oy)
Pyroll Merikarvia (SeaPack Oy)
Pyroll Tampere (Takon Kotelotehdas Oy)


Synergiaa pakkaushankinnoissa

Alkon volyymit eri pakkaustuotteille ovat massiiviset. Alko myy vuodessa yli 100 miljoonaa litraa erilaisia alkoholijuomia, ja hyvin suuri osa niistä pakataan kassalla muovi- tai paperikasseihin. Pyrollin ja Alkon yhteistyö kartonkipakkausten puolella on jatkunut jo pitkään, ja tämän vuoden alkupuolella yhteistyö laajeni koskemaan myös muovi- ja paperikassien toimituksia. Pyrollin kyky toimittaa pakkauksia eri materiaaleista konkretisoituu Alkonkin kohdalla synergiaetuina. 

Alko Oy:n oheistuotepäällikkö Kristiina Lilienkampf toteaakin: ”Kun yhdellä toimittajalla on laaja tarjonta erilaisille pakkaustarpeille, se on meidän kannaltamme kätevää ja synnyttää synergiaa pakkaushankinnoissa.” Lilienkampf kertoo yhteistyön sujuneen hyvin ja vastaukset kaikkiin kysymyksiin ovat tulleet nopeasti. Säännöllinen yhteydenpito on tärkeää asioiden mutkattoman sujumisen kannalta, Lilienkampf toteaa.
 
Alkossa ympäristökysymyksiin on kiinnitetty huomiota jo pitkään. Pakkaustuotteiden materiaaleissa tämä näkyy ympäristöystävällisten vaihtoehtojen arvostamisena. Kristiina Lilienkampf uskoo, että tulevaisuudessa tuotteen koko elinkaaren ympäristömyönteisyys tulee vielä entisestään korostumaan myös materiaalivalinnoissa.

Tuotteet valmistetaan Pyrollin Lempäälän, Merikarvian ja Tampereen tehtailla.