Pyroll

Pyroll on Pohjoismaiden johtavia paperin, pahvin, kartongin ja muovin jalostajia. Yhtiö on suomalainen, yksityisesti omistettu perhekonserni. Teollisuusneuvos Reino Uusitalo perusti Pyrollin 1973, josta lähtien konserni on kasvanut määrätietoisesti. Tänä päivänä toimintaa on kolmellatoista paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Puolassa ja Alankomaissa. Pyroll työllistää yli 500 henkilöä ja konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa.

Yhtiö kuuluu YK:n Global Compact ohjelmaan, jonka puitteissa kehitetään aktiivisesti ympäristövastuullista ja sosiaalisesti vastuullista toimintaa. 
Pyrollin liiketoiminta jakautuu kolmelle toimialalle:

Pyroll Pakkaukset tarjoaa pakkausratkaisuja kartongista, paperista sekä muovista teollisuudelle ja kaupalle. Tärkeimmät tuoteryhmät ovat kotelot, ratakalvot, kääreet, pussit, kassit ja säkit.
Pyroll Paperitukku toimii osana Euroopan kolmanneksi suurinta paperitukkuketjua, Igepa Groupia. Tuotevalikoimaan kuuluvat taide- ja offsetpainopaperit sekä graafiset pahvit ja kartongit. Pyroll Paperitukun asiakkaita ovat kirjapainot, kirjansitojat ja pakkausteollisuus sekä mainos- ja viestintätoimistot sidosryhmineen.
Pyroll Sopimusjalostus arkittaa ja uudelleenrullaa paperia ja kartonkia vuosittain yli 200 000 tonnia. Pyroll Sopimusjalostus on Euroopan johtava paperinjalostaja sekä edelläkävijä myös maailmanlaajuisesti.