Kevätretki papereiden ja pakkausten maailmaan torstaina 15.5.

Tervetuloa mukaan keväiseen Kymenlaaksoon!

Vierailemme aluksi Pyroll Kouvolan tehtaalla, tutustuen digitaalisten pakkausten kehittämiseen ja tuotantoon sekä PackageMedia-palveluratkaisuun, jossa pakkaus muuttuu mediaksi.

Tämän jälkeen siirrymme UPM:n Kuusankosken tehtaalle, jossa lounaan jälkeen kuulemme viimeisimmät ympäristötrendit UPM:n ympäristö- ja vastuullisuusasioista vastaavalta Anne Lihvoselta sekä tutustumme kotimaisten Maxigloss ja Maxisilk taidepainopapereiden valmistukseen.

Päivän päätteeksi siirrymme upealle Verlan museoalueelle, joka on yksi Unescon maailmanperintökohteista. Verlassa teemme museokierroksen sekä tutustumme Verlan Viinitilan tuotteisiin.

Lähtö torstaina 15.5. klo 8.00 Lähtö Kiasman tilausliikennepysäkiltä (Pääpostin edestä).
Paluu samaan paikkaan n. klo 18.00. Menomatkalla on tarjolla aamupalaa ja paluumatkalla kylmiä virvokkeita.

Voit nyt kutsua Pyroll Clubiin ja kevätretkelle mukaan myös paperi- tai pakkausasioista kiinnostuneen kolleegasi! Lähetä kutsu tästä >>

Tapahtuma on maksuton ja paikkoja on rajoitettu määrä, joten jos sinulle tulee este, vapautathan paikkasi peruuttamalla tulosi. Ilmoittautumisen voi perua sähköpostilla pyrollclub@pyroll.com.

Jos ilmoittautumista ei peruuteta tai peruutus tapahtuu alle kahden vuorokauden kuluessa tapahtumasta, on järjestäjällä oikeus veloittaa ilmoittautuneelta tapahtumasta aiheutuva kustannus 150 € + alv.

Ilmoittaudu kevätretkelle:

Voit ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat lisätietoja-kohdassa.

*  Nimi:
*  Yritys:
*  Puhelin:
*  Sähköposti:
    Lisätietoja: